Bier promoten

bier promotenTussen de tientallen andere merken in de winkel wilt u uw bier promoten. Dat kan op vele manieren; met een goede verpakking, pakkend etiket en diverse promotiematerialen.
Wij zijn specialist in promotieartikelen van papier en karton. Heeft u zelf een idee, dan werken wij dat uit. Wilt u kiezen uit de tientallen voorbeelden of bedenken wij een geheel nieuw promotieartikel voor u?
Het maakt niet uit via welke weg, maar we komen altijd tot een fantastisch eindresultaat!

Bier promoten met exclusieve promotieartikelen

Vanwege de constante vraag naar nieuwe producten hebben wij zelfs een afdeling ‘Special Products‘ in het leven geroepen die uw idee niet alleen bedenkt en uitwerkt, maar ook de bescherming (‘datumvaststelling creatie’) van uw idee kan begeleiden. Zo kunt u altijd aantonen dat u op betreffende datum het product als eerste op de markt heeft gebracht.

Waarmee bier promoten?

Hangtags of labels zijn kartonnen kaartjes met een gaatje of een sleufje, die informatie geven over het product. Het is een verzamelnaam voor allerlei soorten kaartjes, zoals bedrukte prijskaartjes, productkaartjes, kledinglabels, kaartjes met een logo of merk, kaartjes met productinformatie, tips of een uitleg voor het bijbehorende product of bijvoorbeeld een recept.

bier promotenDe hangtags kunnen eenzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden, uit meerdere pagina’s bestaan en eventueel voorzien worden van een speciale vorm zoals een cirkel, een ovaal of de vorm van het product. Het boorgat kan versterkt worden met een messing of chromekleurige ring. Wij leveren onder ander buldog labels met versteviging in diverse maten.

Wij leveren snel en voordelig bedrukte flessenhangers, flessenhalshangers of in goed Engels bottle neck hangers.  De flessenhals hangers bedrukken wij met uw logo of boodschap. Flessenhangers bieden ruimte voor extra informatie over uw product of actie, zoals bijvoorbeeld een recept. De consument geeft een flessenhals hanger altijd speciale aandacht en het is daarmee een perfecte manier om uw boodschap over te brengen. Het is een goede manier om uw merk, bedrijf of product bij uw doelgroep te laten opvallen in de winkel.
bier promotenFlessenhangers kunnen gepersonaliseerd worden met een unieke code voor bijvoorbeeld een promotiecampagne of internetactie.

U ben van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

Bier promoten: prijsindicatie van een bedrukte flessenhalshanger
60 x 122 mm van Kraft karton:

Eénzijdig in zwart bedrukt:
250 stuks       –  245 euro
500 stuks       –  260 euro
1.000 stuks    –  290 euro
Bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW en op basis van aanleveren drukklaar pdf-bestand

Vraag vrijblijvend een offerte of meer informatie aan.


  

Vul ons contactformulier in voor uw vraag of vrijblijvende offerteaanvraag!