bier verpakkingBier verpakking

Op deze pagina kunt u informatie vinden over het verpakken van bier. Kartonnen 2-packs, 4-packs, 6-packs en meer. De bier verpakking kan worden bedrukt met uw merk, logo of boodschap.

Wij maken de six-packs van hoogwaardig Kraft karton (door en door bruin) of wit karton met Kraft achterzijde of door en door wit karton. Het karton is goed afbreekbaar en mag bij het oudpapier. De bier verpakking maken wij zelf, daardoor kunnen wij snel leveren en u goed adviseren. We leveren ook in kleine aantallen vanaf 100 stuks.
Het is een goede manier om uw merk, bedrijf of product bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen. De verpakkingen kunnen op de door u gewenste maat en vorm gemaakt worden.

Ook bedrukte etiketten voor de flessen of potjes kunnen wij snel leveren, zoals bedrukte bier etiketten, wijn etiketten e.d. De etiketten kunnen in een speciale vorm gemaakt worden van gegomd of zelfklevend papier. In kleine of in grote aantallen. Op de rol of los. Daarnaast leveren wij onder andere flessenhangers en hangtags.

Welke bier verpakking?

bierverpakkingen, bier verpakken

Wij leveren snel en voordelig blanco of bedrukte kartonnen verpakkingen voor blikjes, flesjes en potjes, zoals four-packs en six-packs voor onder andere bier, vruchtensap en andere dranken en toetjes, jam, honing, blikjes conserven e.d. op maat gemaakt.
De verpakking wordt gebruikt om het product beter handteerbaar te maken en beter te kunnen presenteren. De verpakking maakt het product professioneler en moet de klant overhalen om voor het product te kiezen. Daarnaast kan er extra informatie op de verpakking afgedrukt worden, zoals recepten, een speciale actie of promotie van een evenement.

U bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uiteraard ook het ontwerp voor u verzorgen of helpen met uw bier promoten.

Prijsindicaties bier verpakking

 
Six-pack van Kraft (bruin) karton, buitenzijde in 1 kleur bedrukt
250 stuks      –  650 euro
250 meer      –  300 euro

De 4-packs voor longneck en steinie (duvel) flesjes en sixpacks voor longneck flesjes kunnen ook onbedrukt à 1,50 euro geleverd worden.

bierverpakkingen, bier verpakken, 6-pack golfkarton met handvat en vensterSix-pack van golfkarton met handvat en venster, buitenzijde in 2 kleuren bedrukt
250 stuks      –  6,28 euro per stuk
500 stuks      –  4,30 euro per stuk
1.000 stuks   –  3,40 euro per stuk

 
Bier tray van golfkarton met opstaande randen, buitenzijde in full color bedrukt
250 stuks   –  4,50 euro per stuk
500 stuks   –  2,45 euro per stuk
 
  * Bovengenoemde prijzen zijn excl. BTW en op basis van aanleveren drukklaar bestand.

Plaats uw bestelling of vraag voor uw bedrukte six-pack of andere verpakking vrijblijvend een offerte aan.

  Vul ons contactformulier in voor uw vraag of vrijblijvende offerteaanvraag!