Opvallen in de winkel

opvallen in de winkelMet een goed etiket bent u er helaas nog niet! Opvallen in de winkel is belangrijk tussen de tientallen of honderden andere biermerken. Wij kunnen u diverse promotiematerialen aanreiken. Onze designafdeling heeft veel ervaring met huisstijlen en kan uw merk, logo en kleur consequent doorvoeren in alle reclameuitingen van visitekaartje tot en met autobelettering.

De verpakking moet de klant overtuigen en die uitstraling aan uw product geven die gewenst is. De verpakking moet herkenbaar zijn. Dit kan door de opdruk, maar ook door het materiaal of de vorm bereikt worden. Op de verpakking kan belangrijke informatie over het product geplaatst worden. Daarnaast moet de verpakking het product beschermen en beter handteerbaar en vervoerbaar maken.

Uw bier laten opvallen

Wij drukken al tientallen jaren allerlei originele promotieartikelen. Voor de promotie in de winkel maken wij rolbanners, wandborden, plafondborden en schapkaarten. Alles wat maar nodig is om de consument uw product te laten kopen.
De verpakking en winkelpresentatie is zeer belangrijk bij de beslissing die de klant neemt bij de koop van uw product. Studies wijzen uit dat 70% van de verkoopbeslissingen op het laatste moment genomen worden. Het moment van aankoop wordt sterk beïnvloed door het visuele effect van de verpakking. De uiteindelijke aankoopbeslissing wordt in nog geen 5 seconden genomen. In die paar seconden moet uw merk dus afwijken, uitblinken of opvallen in de winkel. Dit maakt de verpakking en winkelpresentatie een belangrijk marketing speerpunt.

Onze medewerkers kunnen uw product meteen in uw verpakking doen. Daardoor kunt u de productie en de fulfillment op één adres laten afhandelen. U krijgt uw verpakking inclusief uw product.

Indien u een product zoekt dat u niet op deze website kan vinden, neem dan snel contact met ons op.
U ben van harte welkom in onze showroom.

opvallen in de winkel

 

Vul ons contactformulier in voor uw vraag of vrijblijvende offerteaanvraag!