Originele promotieartikelen

BottleCap, flesafsluiter, bierflesafsluiter, anti-spikingVanwege de constante vraag naar originele promotieartikelen hebben wij een afdeling ‘Special Products‘ in het leven geroepen die uw idee niet alleen bedenkt en uitwerkt, maar ook de bescherming (‘datumvaststelling creatie’) van uw originele promotieartikel kan begeleiden. Zo kunt u altijd aantonen dat u op betreffende datum het product als eerste op de markt heeft gebracht.
Heeft u zelf een idee, dan werken wij het uit. Heeft u geen idee, dan bedenken wij een product dat aan al uw eisen voldoet.

Waarom originele promotieartikelen?

In de jungle van nieuwe producten is het van belang dat úw product opvalt.
Wij kunnen een originele verpakking ontwerpen met een stijlvolle, nostalgische of opvallende bedrukking.
Daarnaast zijn er nog meer manieren om de verkoop aanzienlijk te bevorderen, zoals promotieartikelen die aan de fles kunnen worden bevestigd, winkelmateriaal, flyers/posters en natuurlijk een website.

Reclame maken voor uw bier is noodzakelijk, want als u één stap in een slijterij zet, ziet u het overweldigende aanbod. Dit betekent niet dat de markt al verzadigd is, maar enkel dat de wereld kennis moet kunnen nemen van uw nieuwe geweldig gebrouwen bier welke zo veel beter en lekkerder is dan al dat andere!

Voorbeelden uit ons ruime assortiment originele promotieartikelen:

Duurzame promotieartikelen

Wij produceren zo duurzaam mogelijk. Zo gebruiken wij plantaardige inkten, drukken vrijwel alcohol vrij en gebruiken groene stroom. Al het papier en kartonafval wordt door een recycling bedrijf opgehaald om weer nieuw papier of karton van te maken. Karton is een veelzijdig promotiemateriaal. De flexibiliteit in toepassing en ontwerp maken maatwerk en herkenbaarheid van het product mogelijk, ook biedt het uitstekende mogelijkheden voor weergave van marketing- en productinformatie.
Karton heeft een unieke eigenschap: het is een natuurproduct met duurzame eigenschappen. Het wordt hoofdzakelijk gemaakt van oudpapier en is ná gebruik grondstof voor nieuw papier en karton. 

 

Vul ons contactformulier in voor uw vraag of vrijblijvende offerteaanvraag!